Win je eigen pacer

Win je eigen pacer

Sta jij dit jaar ook aan de start van de NN Marathon Rotterdam op zondag 10 april? Dan is dit je kans om als een topatleet te finishen op de Coolsingel.

Toplopers maken al jaren gebruik van pacers (of hazen). Zij zorgen voor strakke tussentijden en houden de toplopers uit de wind. Meestal zit het werk van de hazen rond dertig kilometer erop. Dat een haas meeloopt tot aan de finish komt zelden voor. Stel je eens voor hoe fijn het zou zijn als een haas dat wel voor jou deed tijdens de NN Marathon Rotterdam.

Want de marathon begint meestal bij dertig kilometer. Dan wordt het zwaar, raken de benen en het hoofd vermoeid en moet je vaak flink op je tanden bijten. Het laatste waar je dan aan wilt denken zijn tussentijden, sportdrank pakken bij een verzorgingspost en of je tempo nog klopt. Wat een luxe als iemand naast je loopt, van start tot finish, die dit allemaal voor je in de gaten houdt. Die je erdoorheen praat als je het moeilijk krijgt. Of ervoor zorgt dat je niet te snel start, zodat je vol energie de Coolsingel op kunt draaien om samen een eindsprint in te zetten.

Wil jij op zo’n manier de NN Marathon Rotterdam beleven? Laat ons dan hier weten waarom jij een privé pacer wil winnen!