NN Zevenheuvelenloop opent inschrijving

NN Zevenheuvelenloop opent inschrijving

De inschrijving voor de 37e NN Zevenheuvelenloop is geopend. De 7 kilometer vindt plaats tijdens de NN Zevenheuvelennacht op zaterdag 19 november en de 15 kilometer wordt gelopen op zondag 20 november.

Na twee afgelastingen op rij vanwege het coronavirus, kijkt de Stichting Zevenheuvelenloop uit naar een spetterende rentree van de snelste 15 kilometer ter wereld.

Voor 2022 staat de 37e editie van de NN Zevenheuvelenloop op de rol. De Nijmeegse najaarsklassieker kent hetzelfde programma als eerdere edities: het weekend start op zaterdag met de Mini NN Zevenheuvelenloop, gevolgd door de NN Zevenheuvelennacht om 19:00 uur. Op zondag start de 15 kilometer om 13:00 uur.

Alexander Vandevelde, directeur Stichting Zevenheuvelenloop: “We kijken er erg naar uit om eindelijk weer een mooi hardloopfeest bij de NN Zevenheuvelenloop neer te zetten. We zien en horen om ons heen dat mensen tijdens de coronacrisis een doel misten om naartoe te trainen. Met de NN Zevenheuvelenloop bieden we dit doel én de mogelijkheid om samen met 32.000 lopers te genieten van het schitterende parcours tussen Nijmegen en Groesbeek. In aanloop naar de NN Zevenheuvelenloop ondersteunen we deelnemers met trainingsschema’s.”

Maximaal 32.000 lopers

Er zijn 7.000 plaatsen beschikbaar voor nachtlopers en 25.000 voor Zevenheuvelenlopers. Inschrijven kan via www.nnzevenheuvelenloop.nl.