NN Egmond Halve Marathon t/m 2025

NN Egmond Halve Marathon t/m 2025

NN Group en organisatie Le Champion hebben de samenwerkingsovereenkomst voor de Egmond Halve Marathon verlengd tot en met 2025. Daarmee blijft NN Group ook de komende drie jaar hoofdsponsor van het hardloopevenement.

De winterklassieker trekt jaarlijks ruim 18.000 hardlopers naar Egmond. Volgend jaar vindt de NN Egmond Halve Marathon plaats op zondag 8 januari 2023. Hardlopers kunnen zich ook inschrijven voor een Kwart Marathon of de Egmond Mini Marathons. In 2023 is het voor het eerst ook voor hardlopers met een beperking of een chronische aandoening mogelijk om deel te nemen.

Inschrijven editie 2023
Inschrijven voor de NN Egmond Halve Marathon en de Egmond Heroes Run is mogelijk vanaf maandag 15 augustus. Het uitdagende parcours van de Halve Marathon van 21,1 of 10,5 km gaat over het strand en door de glooiende duinen van het Noordhollands Duinreservaat. De Egmond Heroes Run is 1,8 of 3 km en loopt door het dorp Egmond Het evenement staat bekend om de strijd tegen de elementen, lopen in Egmond is altijd weer anders. Meer informatie: www.nnegmondhalvemarathon.nl.

Prachtige winterklassieker
Carola Ticheler, Sponsorship manager NN Group: “Het maakt niet uit wie je bent of welke afstand je loopt. Bij Nationale-Nederlanden brengen wij graag mensen in beweging en helpen wij ze graag bij het bereiken van al die persoonlijke hardloopdoelen. De NN Egmond Halve Marathon is een uitdaging die veel hardlopers aanspreekt en we zijn blij dat we tot en met 2025 hoofdsponsor blijven van deze prachtige winterklassieker”.