Scoor de handtekening van Eliud Kipchoge

Scoor de handtekening van Eliud Kipchoge

Op de Marathon Sport Expo van de NN Marathon Rotterdam kan iedereen een handtekening bemachtigen van Eliud Kipchog, regerend olympisch kampioen en wereldrecordhouder op de marathon.

Door de inzet van slimme technologie biedt Nationale-Nederlanden deelnemers de unieke kans om hun startnummer of shirt te laten signeren. Eliud is niet persoonlijk aanwezig, maar hij wilde toch graag de hardlopers die deelnemen aan zijn geliefde NN Rotterdam Marathon een steuntje in de rug geven. Dat doet hij door zijn handtekening via een robotarm op het startnummer of shirt van de renners te zetten.

De Marathon Sport Expo vind je in het Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam (Beursplein 37) en is te bezoeken op vrijdag 8 (10.00u - 20.00u) en zaterdag 9 april (10.00u - 19.00u). Naast de mogelijkheid om een handtekening te scoren, kunnen deelnemers aan de NN Marathon Rotterdam hun eigen naam opzoeken op de Namenwand, presenteert het NN Running Team haar nieuwe singlet en is er een NN Shoutwall waarop deelnemers en supporters elkaar aanmoedigen met motiverende teksten