Over NN & Hardlopen

Over NN & Hardlopen

Wat belangrijk is voor jou, is belangrijk voor ons, want er is maar één Nederlander zoals jij. Iedereen loopt voor het bereiken van een doel. Van een gezonder leven, vrijheid in je hoofd, tot het realiseren van een sportieve prestatie. Het maakt niet uit wie je bent of welke afstand je loopt, wij helpen bij het bereiken van al die persoonlijke hardloopdoelen. Door uit te dagen, aan te moedigen, te begeleiden en mee te juichen na het bereiken van de finish.

NN Hardloopsupporter

Deelnemers aan de marathon krijgen via supportvideo's steun van familie, vrienden en collega’s rond het 34 kilometerpunt, de plek waar veel lopers de spreekwoordelijke ‘man met de hamer’ tegenkomen.

Lees meer en bekijk de commercial


NN Hardloopplanner
Daarmee maak je eenvoudig nieuwe hardlooproutes, met start en finish op het door jou aangegeven adres. Afgestemd op de afstand of looptijd die jij in gedachten hebt. Ideaal voor de afwisseling.

Ontdek nieuwe routes


Nationale-Nederlanden Pacing Team - Powered by Runner's World

Tempobegeleiders die de afstand, omstandigheden en het tempo van een wedstrijd perfect aanvoelen. Hierdoor zijn ze in staat heel gelijkmatig binnen een bepaalde streeftijd naar de finish te lopen en deelnemers daarbij een handje te helpen.

Lees meer


NN Running Day

Bijzondere tijden vragen om bijzondere oplossingen. Nationale-Nederlanden en Golazo presenteerden op 24 en 25 oktober 2020 een nieuw landelijk hardloopevenement, NN Running Day. Een landelijke run in je eigen omgeving. Het werd een groot succes en kende inmiddels diverse (thema)edities.

Lees meer


Running Blind
Een initiatief dat hardlopen ook voor mensen met een visuele beperking mogelijk maakt, omdat een loper met een visuele beperking zich laat begeleiden door een buddy.

Lees meer


Namenwand
Álle namen van álle deelnemers aan een evenement weergegeven op één grote muur. Inclusief de namen van de Running Blind deelnemers in braille.

Lees meer