NN Egmond Halve Marathon

08 januari, 2023
Egmond aan Zee

De NN Egmond Halve Marathon is een ware klassieker. De jaarlijkse strijd tegen de elementen is voor veel hardlopers een evenement voor op de bucketlist. Sinds 1973 gaan lopers via het strand, door de duinen over de bekende Bloedweg richting de finish. Ook is er een korte variant; de Kwart Marathon.

Nationale-Nederlanden is al sinds 2019 hoofd-en naamgevend sponsor van deze loop. Ook bij de NN Egmond Halve Marathon biedt Nationale-Nederlanden een podium aan talent en bieden ze kansen voor een positieve verandering in ieders leven. Met welk doel je ook aan de start verschijnt, als ‘supporter van alle hardlopers’ helpt Nationale-Nederlanden je om jouw doel te bereiken.

Activaties tijdens dit evenement

Nationale-Nederlanden Pacing Team (powered by Runner’s World)
Het Nationale-Nederlanden Pacing Team powered by Runner’s World helpt om deelnemers naar hun gewenste finishtijd te hazen.

Running Blind
Stichting Running Blind, ondersteund door NN sinds 2018, maakt hardlopen voor iedereen met een visuele beperking mogelijk. Tijdens de NN Egmond Halve Marathon lopen lopers met een visuele beperking – samen met hun buddy – de halve marathon

Namenwand
Alle deelnemers, van jong tot oud, kunnen hun naam terugvinden op de namenwand. De namen van de deelnemers van Running Blind staan in braille op de namenwand vermeld.

Digitaal Juichmoment
Maak na je race een selfie met je eindtijd. Gebruik de #juichmoment-button op jouw persoonlijke pagina in de officiële NN Egmond Halve Marathon-app. Je kunt deze functionaliteit ook gebruiken als je de kwart marathon loopt.

NN Egmond Heroes Run
Bewegen is belangrijk voor iedereen, ook als je een beperking hebt. Aan de NN Egmond Heroes Run mag iedereen mee doen, het maakt niet uit of je in een rolstoel zit, slechtziend bent, psychische uitdagingen hebt of iets anders. Je bent welkom! Er is een aangepast parcours van 1,8 of 3 km.

Plan jouw hardlooproute met de NN Hardloopplanner!

  • Vul je gegevens en route voorkeuren in
  • Genereer jouw perfecte hardlooproute
  • Download je gemaakte route en deel deze
Meer informatie
Start met plannen