NN CPC Loop Den Haag

12 maart, 2023
Den Haag

De City-Pier-City Loop is een sinds 1975 jaarlijks terugkerend hardloopevenement in Den Haag met als hoofdafstand de halve marathon (21,1 km). Naast deze afstand zijn er ook wedstrijden over 5 en 10 km en zijn er jeugdlopen van 1 en 2,5 km.

Nationale-Nederlanden is al sinds 2015 hoofd-en naamgevend sponsor van deze loop. Ook bij de NN CPC Loop Den Haag biedt Nationale-Nederlanden een podium aan talent en bieden ze kansen voor een positieve verandering in ieders leven. Met welk doel je ook aan de start verschijnt, als ‘supporter van alle hardlopers’ helpt Nationale-Nederlanden je om jouw doel te bereiken.

Activaties tijdens dit evenement

Nationale-Nederlanden Pacing Team (powered by Runner’s World)

Het Nationale-Nederlanden Pacing Team powered by Runner’s World helpt om deelnemers naar hun gewenste finishtijd te hazen.

NN CPC4ALL

Als supporter van alle hardlopers stimuleren we beweging voor iedereen, ook als je een beperking hebt. De NN CPC4ALL is een belevenis voor iedereen die om welke reden dan ook niet mee kan doen aan één van de bestaande onderdelen van de NN CPC Loop Den Haag. De NN CPC4ALL is voor deelnemers met een beperking die hetzelfde parcours als de deelnemers van de 1 km willen afleggen, maar dan op een alternatieve wijze.

Museum actie

Als partner van de NN CPC Loop Den Haag én van het Mauritshuis, het Kunstmuseum en het Nationaal Archief, geeft Nationale-Nederlanden alle deelnemers gratis toegang tot deze musea op vertoon van jouw startbewijs. Deze actie loopt op 10, 11 en 12 maart 2023.

Namenwand

Alle deelnemers, van jong tot oud, kunnen hun naam terugvinden op de namenwand. De namen van de deelnemers van Running Blind staan in braille op de namenwand vermeld.

Digitaal Juichmoment

Maak na je race een selfie met je eindtijd. Gebruik de #juichmoment-button op jouw persoonlijke pagina in de officiële NN CPC Loop Den Haag app. Je kunt deze functionaliteit ook gebruiken als je de kwart marathon loopt.

Running Blind

Stichting Running Blind, ondersteund door NN sinds 2018, maakt hardlopen voor iedereen met een visuele beperking mogelijk. Tijdens de NN CPC Loop Den Haag lopen lopers met een visuele beperking – samen met hun buddy – de halve marathon.

Plan jouw hardlooproute met de NN Hardlooproute-planner!

  • Vul je gegevens en route voorkeuren in
  • Genereer jouw perfecte hardlooproute
  • Download je gemaakte route en deel deze
Meer informatie
Start met plannen