Wie mag meedoen?

1. Deelname aan deze actie staat open voor iedereen vanaf 18 jaar die woonachtig is in Nederland.
2. De deelname is kosteloos en is mogelijk t/m 16 januari 2022.
3. Per social account mag je maar één keer meedoen.
4. Deelname aan deze actie is uitgesloten voor eenieder die direct betrokken is bij deze actie, waaronder medewerkers van Nationale-Nederlanden.

Wat moet je doen?

5. Deelname aan actie gebeurt door het account nn_nederland te volgen, je meest voldane runselfie te posten, @nn_nederland te taggen en #nnlockdownruns te gebruiken.
6. Door deel te nemen aan de actie geef je Nationale-Nederlanden toestemming tot het gebruik van de door jou aangeleverde foto in social media uitingen met betrekking tot deze winactie.

Wat kan je winnen?

7. 5 x 1 sporttas gemaakt van gerecyclede NN finishbogen.

Hoe wordt de winnaar bekend?

8. De prijswinnaars worden gekozen door een jury bestaande uit onpartijdige specialisten van Nationale-Nederlanden. De jurering vindt plaats onder deelnemers die deelnemen in de actieperiode 3 januari t/m 16 januari 2022.
9. Op 17 januari 2022 maken we de winnaars bekend via Instagram en vragen hen hun social media account zodanig in te stellen dat wij hen een privé bericht kunnen sturen via dat social media kanaal.
10. We nemen daarna contact op met de winnaars via Instagram en vragen via een persoonlijk bericht je adresgegevens. De sporttas zal worden verzonden zodra we de juiste contactgegevens daarvoor ontvangen.
11. Indien een winnaar niet binnen één week op een persoonlijk bericht heeft gereageerd, wordt een nieuwe winnaar gekozen.

Wat geldt er verder?

12. De prijzen kunnen niet worden ingewisseld voor een geldbedrag of tegen andere prijzen.
13. Door deel te nemen aan deze actie, accepteer je dat je Instagram accountnaam wordt verwerkt door ons. Dat doen wij om te corresponderen over de uitslag, om contact op te nemen met de winnaars en om de prijs toe te kunnen sturen. Uiterlijk 1 maart 2022 verwijderen wij alle gegevens die wij in dit kader van de deelnemer hebben ontvangen. Meer informatie over hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens staat in onze Privacy Statement op nn.nl/privacy.
14. We behouden ons het recht voor om de actie op ieder moment in te trekken.
15. We zijn bevoegdheid tot het uitsluiten van deelnemers bij vermoeden van fraude of onrechtmatige deelname.
16. Op deze actie is het Nederlands recht van toepassing. Geschillen worden exclusief beslecht door een rechter te Amsterdam.